Over ons

Nog mee bezig!

Hey iedereen! Hier is een pagina over ons, waardoor je ons beter kunt leren kennen!

Femke 
Heeeee, ik ben Femke en net als iedereen hieronder ben ik veertien jaar oud en zit ik in 3vwo samen met mijn medebloggers haha. Wel anders dan de meesten hieronder is dat ik waarschijnlijk em en cm ga kiezen, deze dingen liggen mij wat meer. Net als de meesten houd ik ook van shoppen en gezellig met vriendinnen afspreken en natuurlijk twitter msn etc. En bloggen ofcourse, omdat het over beauty enzo gaat wat me boeit en omdat ik schrijven en dat soort dingen wel leuk vind. En over beauty : nagels lakken is absoluut  mijn favoo. Dit is zo'n basic en standaard stukje maar wat moet ik anders haha. Op het moment is het best al wel laat dus dan ben ik best inspiratieloos. als me ooit nog iets te binnen schiet dan pas ik het nog wel aan. O wacht ik weet al iets haha. Inspiratieplaatjes zijn ook iets waar ik van houd en diy ook. Maar tekenen kan ik absoluut niet. LP
Illona
Heyhey, ik ben Illona en 14 jaar. Mijn hobby's zijn hockeyen, kletsen, tekenen, msnen, lay-outs maken, nagles lakken en gewoon gezellig met vriendinnen afspreken. Ik teken op de computer en gewoon op papier. 
We zitten met z'n alle in de klas, op dit moment 3 atheneum. Waarschijnlijk ga ik de richting NT en NG op, omdat daar de vakken in zitten waar ik goed in ben + mij interesseren. 


Heb je nog vragen? Laat een reactie achter! 


Jamila

Jolien
Hooooi ik ben Jolien Hendriks en ben 14 jaar. Ik hou van kunstschaatsen, turnen, shoppen, en lol maken met vriendinnen. Ik ben half verslaafd aan kleding zoeken op het internet, terwijl ik nog nooit iets heb bestelt. Ik zit in 3vwo in de klas met iedereen op het plaatje hieronder. 

Marina
Heeey, Ik ben Marina en zit ook in 3 vwo. Mijn ouders komen uit Egypte, maar zelf ben ik gewoon hier in Nederland geboren. Mijn hobby's zijn dansen, tennissen, winkelen, nagels lakken en zelf dingen maken, zoals de dingen die ik ook op deze blog heb staan/die er nog op komen te staan.

Marissa
Heeeeeyy, ik ben Marissa en zit ook in 3 vwo :). Mijn hobby's zijn dansen, shoppen, uitgaan, nagelslakken, logeren en afspreken met vriendinnen & een blog maken met vriendinnen :p.  Dat was het wel. x

Marina - Jolien - Illona - Jamila - Femke - Marissa

Liefs namens ons allemaal!