23 dec. 2011

Music

Heb je dat ook wel eens : slechte stemming? Er is veel muziek die je op kan vrolijken of juist muziek die je eens flink laat huilen... Die eerste soort is trouwens ook handig als je gewoon blij bent en helemaal los gaat. Ook die muziek is voor iedereen totaal verschillend. Om jullie wat suggesties te geven (vooral voor vrolijke liedjes) laat ik 5 nummers uit mijn playlist zien die ik leuk vond om te delen (maar misschien ook al wel bekend zijn).

1.Skinny love - Birdy
De eerste en de laatste song van de vijf die rustig is, omdat ik gewoon meer van de vrolijke muziek at the moment. Maar wel heel mooi liedje, die me trouwens meteen aan die gtst scene laat denken...

2. Without You - David Guetta
Vanwege de mooie tekst en best leuke melodie :). Toen ik dit lied luisterde moest ik meteen aan iemand denken <3 Dat vind ik vooral mooi als liedjes dat hebben...
I will never be the same
Without you, without you

3. Paradise - Coldplay
Beats, ja daar ben ik nu ook best wel gek op. :) en dit lied heeft er ook nog een best aardige tekst bij dus dan is de keuze snel gemaakt!

When she was just a girl
She expected the world
But it flew away from her reach
And the bullets catch in her teeth
4. Levels - Avicii
Wat is die naam van de artiest lastig te schrijven hahaha :). Maar wel een lekkere beat. Tuutututuutuu.. Tekstloze muziek is ook best mooi, alhoewel, tekst zegt meer... Maar beats kunnen ook veel zeggen.

5. Young, Wild and Free - Snoop Dog
En nog veel meer artiesten... Bruno mars en nog een of andere wizz khalifa ofzo ahah. Maar het lied en de tekst is gewoon zo mooi. Die beat ook. Om vrolijk van te worden! En de betekenis achter de tekst vind ik ook gewoon zo mooi. Gewoon doen wat je wil, je bent nog jong en niemand kan je tegen houden..

We’re just having fun, we don’t care who sees
So what we go out, that’s how its supposed to be
Living young and wild and free


X Femke

Maak het zelf!

Dit is het eerste bericht 'maak het zelf'.
We gaan nu kijken hoe je zelf lipgloss maakt!

1) Pak een klein leeg potje, oogschaduw en vaseline

2) Doe er vaseline in
3) Pak een leuk kleurtje oog schaduw en doe dat bij de vaseline

4) Meng de vaseline en de oogschaduw nu

5) Doe het mengsel nu 24 uur in de vriezer
EN KLAAR IS JE LIPGLOSS!
Veel succes met het maken ervan!

Panterprint

De laatste tijd zie je steeds meer panterprint kleding, schoenen, hoeden en accessoires! Het ziet er super leuk uit, maar het moet niet te veel zijn. Het straalt iets uit van zelfverzekerdheid.

Zelf vind ik het ook super gaaf om het te zien op hakken. Het is sexy en ziet er gewoon super stoer uit. Zeker aan te raden dus!Nog een paar leuke foto's van celebs!

Halle Berry

Rihanna, Béyonce en Miley Cyrus

Katy Perry

Nicky Minaj

Ook leuk als make-up!
Super gave panterprint hakken!

Panterprint nail-art!

Hopelijk vond je het leuk en heb je leuke inspiratie gevonden!

Vissengraatvlecht

Zit je haar een keer niet zo goed, en wil je er toch iets leuks mee doen? Dan is de vissengraatvlecht de oplossing! Het ziet er superleuk uit en je haar zit ook niet in de weg. We hebben voor jullie hieronder een stappenplan gezet.


Stap 1) Verdeel je haar in twee delenStap 2) Kruis twee plukjes haar, zoals op de foto

Stap 3) Pak ieder keer twee plukjes en doe die over elkaar heen. Herhaal dit.


Het resultaat zie je hieronder. Voor dik en dun haar. (:

Voor dun haar

Voor gemiddelde dikte

Voor dik haar

Veel succes met de vissengraat! ♥

Welkom op onze site!

Heyhey,
Sinds vandaag zijn wij gestart met deze site. We zijn er nog druk mee bezig. In de Kerstvakantie zullen we er nog veel aan gaan doen tot het af is. Neem gauw nog een kijkje, want dan staan er zeker weer nieuwe artikeltjes op.

Liefs,
Femke, Illona, Jamila, Jolien, Marina en Marissa.