23 dec. 2011

Music

Heb je dat ook wel eens : slechte stemming? Er is veel muziek die je op kan vrolijken of juist muziek die je eens flink laat huilen... Die eerste soort is trouwens ook handig als je gewoon blij bent en helemaal los gaat. Ook die muziek is voor iedereen totaal verschillend. Om jullie wat suggesties te geven (vooral voor vrolijke liedjes) laat ik 5 nummers uit mijn playlist zien die ik leuk vond om te delen (maar misschien ook al wel bekend zijn).

1.Skinny love - Birdy
De eerste en de laatste song van de vijf die rustig is, omdat ik gewoon meer van de vrolijke muziek at the moment. Maar wel heel mooi liedje, die me trouwens meteen aan die gtst scene laat denken...

2. Without You - David Guetta
Vanwege de mooie tekst en best leuke melodie :). Toen ik dit lied luisterde moest ik meteen aan iemand denken <3 Dat vind ik vooral mooi als liedjes dat hebben...
I will never be the same
Without you, without you

3. Paradise - Coldplay
Beats, ja daar ben ik nu ook best wel gek op. :) en dit lied heeft er ook nog een best aardige tekst bij dus dan is de keuze snel gemaakt!

When she was just a girl
She expected the world
But it flew away from her reach
And the bullets catch in her teeth
4. Levels - Avicii
Wat is die naam van de artiest lastig te schrijven hahaha :). Maar wel een lekkere beat. Tuutututuutuu.. Tekstloze muziek is ook best mooi, alhoewel, tekst zegt meer... Maar beats kunnen ook veel zeggen.

5. Young, Wild and Free - Snoop Dog
En nog veel meer artiesten... Bruno mars en nog een of andere wizz khalifa ofzo ahah. Maar het lied en de tekst is gewoon zo mooi. Die beat ook. Om vrolijk van te worden! En de betekenis achter de tekst vind ik ook gewoon zo mooi. Gewoon doen wat je wil, je bent nog jong en niemand kan je tegen houden..

We’re just having fun, we don’t care who sees
So what we go out, that’s how its supposed to be
Living young and wild and free


X Femke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een leuk berichtje achter voor ons <3